Auberge des Tilleuls

Auberge des Tilleuls

8, Place de l’Église, 21380, Messigny-et-Vantoux

Een aardig restaurant boven Dijon, in de Val Suzon, met een retro uitstraling en een moderne keuken.


Op het pleintje tegenover de kerk van Messigny-et-Vantoux, in de Val de Suzon, ligt Auberge des Tilleuls. Sinds 2016 is dit het restaurant van chef-kok Nicolas Arnold en zijn echtgenote Anne-Claire. Zij willen hier een moderne bistrokeuken neerzetten, met respect voor de geschiedenis van de plek.

De inrichting van de eetzaal, waar de tafeltjes zijn gedekt met kleedjes in Vichy-ruit, is retro. In de keuken krijgen recepten van vroeger een eigentijdse make-over. De chef-kok wil eenvoudige gerechten maken, maar met de beste ingrediënten, een mooie balans van kruiden, en een verfijnde presentatie. Ze smaken en ogen eigentijds.

Nicolos Arnold won in 2008 de titel Meilleur Apprentis de France (beste leerling van Frankrijk). Hij werkte onder andere in Zwitserland in het driesterrenrestaurant van chef-kok Philippe Rochat.

Zie voor de openingstijden en de actuele menukaart de website van het restaurant.