Gastronomische dagen

Gastronomische dagen

Journées Gourmandes du Grand Morvan et des Pays de Bourgogne
17, Avenue de la Gare (Expositiehal Jean Bertin), 21210, Saulieu
Bekijk in Google Maps

Vijf dagen om kennis te maken met de gastronomische specialiteiten van de Grand Morvan en Bourgondië.


De Journées Gourmandes van de Grand Morvan en Bourgondië zijn bedoeld om de gastronomische specialiteiten uit dit deel van Frankrijk onder de aandacht te brengen.

Vijf dagen lang kunnen bezoekers de streekproducten ontdekken, een hapje eten in één van de restaurants en kookdemonstraties bekijken.

Maak er kennis met heerlijke kaasjes, patisserie, honing, confituren, Charolais rundvlees, peterselieham, slakken en nog veel meer Bourgondische lekkernijen. Uiteraard zijn ook wijnhuizen en bierbrouwerijen aanwezig.

Er zijn ruim 80 stands, waarvan een deel non-food is. Tot die laatste categorie behoren de kunstenaars en ambachtslieden die er hun producten aanbieden.

Op woensdag, donderdag en zaterdag is de openingstijd van 10.00 tot 21.30 uur. Op vrijdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur. De entree bedraagt € 3 per persoon.