Chambres d'Hôtes à la Chandelle

Chambres d'Hôtes à la Chandelle
Mick en Désirée
24 Chandelier, 58800, Epiry

Gelegen op het Franse platteland zijn onze chambres d’hôtes de ideale plek voor mensen die houden van rust, ruimte, stilte en natuur.

Bijzonderheden: 

Traditioneel huis van 200 jaar oud.

Zie ook onze gîte Le Nid d'Ecureuil die volledig is aangepast voor mensen in een rolstoel. 


Wij zijn Désirée en Mick. Mick is Engels, gepensioneerd, en werkte daarvoor in de IT. Désirée is strafrechtjurist en werkte 25 jaar bij het openbaar ministerie.

In 2018 zijn wij naar Frankrijk verhuisd om onze droom, van een leven met meer tijd voor elkaar en dichter bij de natuur, te realiseren.

Voor ons is het belangrijk dat onze gasten zich hier welkom en thuis voelen, dat ze zich kunnen ontspannen en genieten en dat ze na hun verblijf uitgerust weer vertrekken. Wij doen er alles aan om dat mogelijk te maken. 

De ruime kamers in onze Chambres d’hôtes zijn traditioneel en sfeervol in een prachtig oud huis met veel originele details. Natuurlijk kunnen gasten ook genieten van de schitterende tuin en lekker buiten eten als het weer goed genoeg is. Een uitgebreid continentaal ontbijt met zelfgemaakte producten is inbegrepen bij de prijs van de kamers.

De Morvan is een prachtige streek die bijzonder geschikt is voor mensen die van het buitenleven houden. Voor mensen die op zoek zijn naar rust, stilte en weidse natuur om te wandelen, fietsen en buitensporten te doen maar ook om te ontspannen en onthaasten. De Morvan biedt kleine dorpjes, historische steden en een prachtig landschap. Je kunt hier in de omgeving ook lekker eten en drinken.