Favorieten van Stijn en Marlot

Charolais-Brionnais
Favorieten van Stijn en Marlot
Stijn en Marlot - Le Garochet
132 Chemin de Bel Air, 71160, Digoin

Stijn en Marlot werden verliefd op de authentieke en uitgestrekte Charolais-Brionnais. Ze wijzen u de weg naar de leuke lokale adresjes. 


Wij zijn Stijn en Marlot en we wonen sinds 2019 in het zuidelijke puntje van Bourgondië, Digoin, in de Charolais-Brionnais. Je kan onze streek herkennen door de mooie witte Charolaise koeien die grazen op de prachtige weides. Wij creëren een unieke plek, Maison Le Garochet, waar iedereen welkom is om tijdens een vakantie in alle rust te vertoeven. Wij bouwden zelf onze 2 gîtes en zwembad en daarboven kunnen de mensen genieten van onze tuin die 4 hectaren groot is. 

Voorheen waren dit nog gewoon koeienweides, maar de afgelopen jaren hebben wij veel energie gestoken om deze weides weer om te transformeren tot een stuk ‘ongerepte natuur’. Je kan er dus een diversiteit aan bomen en planten vinden en we merken dat er ook steeds meer wild leven hun plek vindt. Mensen die dus op zoek zijn naar rust, natuur, dieren, authenticiteit en liefde voor Frankrijk, zitten bij ons op de juiste plaats. We genieten er enorm van om mensen tevreden te mogen uitzwaaien!

Waarom de Charolais-Brionnais?

Wij zijn verliefd geworden op deze streek omdat het er nog zo authentiek en uitgestrekt is. Bij ons geen grote toeristische trekpleisters, maar gewoon het prachtige Frankrijk zoals het is. En dat hebben wij het liefste. We halen onze producten bij de boeren in onze buurt, lokaler en lekkerder kan je het niet vinden.

Wij genieten nog elke dag van de mooie panorama’s die we in alle jaargetijden voorgeschoteld krijgen, je raakt er niet aan gewoon.

En natuurlijk kan je in Bourgondië ook heerlijk eten met een wijntje uit de streek, wat moet een mens nog meer hebben!

Favoriete adresjes voor eten en drinken

5 tips op een rij gezet. Klik op de foto's om de beschrijving te lezen.

Favoriete activiteiten

Favoriete evenementen