Vol des Hirondelles

Vol des Hirondelles
Peter De Bruyn
Ruelle Saint Hillaire 6, 71990, La-Grande-Verrière

Gîte voor 4 personen, verbonden aan onze vakantiewoning. Ideaal om te wandelen, fietsen, en rusten aan het zwembad in een mooie groene omgeving.


Wij hebben al enkele jaren deze verbouwde lange hoeve en delen onze omgeving graag met een gezin of gezelschap van 2 tot 6 mensen.

Een deel van de boerderij is ingericht als gîte die we kunnen verhuren. 

Er is een terras op de hoogte van de leefruimte, ideaal om rustig te ontbijten in een prachtige omgeving. Verder zijn er 2 slaapkamers, 1 open slaapkamer in de mezzanine met dubbel bed en 1 op het gelijkvloers met 2 enkele bedden die natuurlijk tegen mekaar kunnen gezet worden. Eventueel kan men nog van een kinderbedje gebruik maken.

Op het tussenverdiep is de badkamer, met douche en toilet en de keuken met vaatwasser, gasfornuis, koelkast, microgolfoven, enzovoorts. Die sluit aan op het woonvertrek met eettafel en salon. Voor grotere gezinnen is er de mogelijkheid de meidenkamer bij te huren. Goed voor 2 personen, er is een toilet en wasbakje.

Een restaurant met kruidenier en broodafhaalpunt is op 10 minuten stappen (ja, je zal je auto laten staan). Op 15 minuten rijden ben je in Autun met alle winkels en mogelijkheden.

In de zomer kunnen de gasten ook gebruik maken van het zwembad. Er is tevens een speelweide met petanquebaan, een kinderspeeltuin met een badminton-netje en voetbalgoal, enzovoorts. Ook staan er nog enkele fietsen.