Sous les trois tilleuls: la petite maison

Sous les trois tilleuls: la petite maison
Jeroen & Karlijn
Sous les trois tilleuls - Etang Onain, 89630, Saint-Léger-Vauban

La petite maison, onze kleine 2-persoons gite. Ideaal voor rustzoekers die de Morvan en omgeving willen ontdekken of gewoon lekker willen relaxen op een ruim privéterrein.

Bijzonderheden: 

2-persoons gite. Huisdieren toegestaan in overleg.


Buitenmensen en levensgenieters… Dat is in een notendop wie we zijn. 

In 2018 kochten we Sous les trois tilleuls en sindsdien hebben we stap voor stap het huis, het huisje en het terrein opgeknapt. Bijna alles zelf gedaan en soms met hulp van familie en vrienden. Jeroen werkte in de ICT en heeft met zijn gouden handen zowel de huizen als het terrein omgetoverd tot een prachtige omgeving. Precies zoals Karlijn het wilde, want alles wat ze bedacht, maakte hij! 

We staan ​​graag samen in de keuken en koken het liefst met groenten uit de tuin waar Karlijn in 2020 met liefde en plezier aan begon. 

We zijn er allebei graag voor je: alles voor een heerlijk verblijf bij ‘Sous les trois tilleuls’.

Het kleine huisje ligt apart van het grote huis en heeft een eigen terras, volop privacy dus! Het is in 2021 volledig gerenoveerd, waarbij de authentieke details bewaard zijn gebleven of zelfs naar voren zijn getoverd (zoals de muren ‘en pierre’).

Het huisje is 40 m2 groot, beslaat twee verdiepingen en is geschikt voor 2 personen.

De entree is boven, daar is ook het houten terras dat helemaal voor jullie alleen is. Daar staat een loungeset, tafel met 2 stoeltjes en een bbq. 

Via de voordeur kom je binnen in de goed uitgeruste keuken en woonkamer. Via de smalle trap ga je naar beneden, waar de slaapkamer (bed 160 x 200 cm), badkamer en wc is. 

Beide verdiepingen hebben de beschikking over een elektrische kachel, boven is de houtkachel de primaire warmtebron. 

Keuken-, bed- & badlinnen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Er is een verplichte eindschoonmaak. Het gehele huisje is rookvrij. Huisdieren in overleg.

Het kleine huisje heeft dus alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf in de Morvan en de Bourgogne; vier seizoenen lang!