Soignours

Soignours
Peter en Mirjam Beerkens-Wijffels

23 Rue des Patureaux, 58110, Alluy

Voor natuurliefhebbers die houden van rust en ruimte: luxe ingerichte safaritenten met uitzicht op de Morvan.


Wij, Peter en Mirjam, wonen nu zes jaar in de Nièvre. 

We proberen onze voetprint zo klein mogelijk te houden en hebben daarom zonnepanelen op het dak, vangen regenwater op voor toilet en wasmachine en eten zo veel mogelijk uit eigen tuin. De kippen helpen daarbij! 

Omdat wij zelf zo enorm genieten van deze regio, nodigen we jullie daar ook voor uit. We delen graag onze omgeving en onze ervaringen.

Voor alle natuurliefhebbers en hun gezin, die houden van rust en ruimte is het heerlijk toeven in onze luxe ingerichte safaritenten met uitzicht op de Morvan. Iedere tent heeft een eigen douche en toilet, eigen verrijdbaar keukentje met koelkast en een gezamenlijk zwembad.

Onze tenten staan achter in onze tuin in de mooie Nièvre, Bourgondië. We hebben twee stijlvolle tenten die zijn afgewerkt met een houten frame waardoor ze het echte safari-idee geven. Elke safaritent staat op een houten vlonder met uitzicht op weilanden, akkerland en in de verte de Morvan. Rust en ruimte in de natuur is wat zij jullie bieden. De auto kun je bij de tent parkeren.

Elke tent is ruim, mooi en sfeervol ingericht. Eén tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden met goede matrassen, geven je de mogelijkheid om uitgerust wakker te worden. Je slaapt onder canvas waardoor je ‘s nachts kunt genieten van de geluiden van een rijke dierenwereld. Een scharrelende egel, uilen die roepen en krekels. Overdag kun je de buizerd, kiekendief, spechten en misschien wel de wielewaal zien. In de velden tegenover de tenten worden regelmatig reeën gespot.

De luxe safaritent is ingericht met stoere meubels, een verrijdbare keuken met een vierpits gasfornuis en een koelkast met vriesvakje. In de kast vind je bestek, pannen, glazen, bekers. Alles dat je nodig hebt om zelf te koken. Er is voldoende plek aan de lange tafel met regisseursstoelen of de banken. Als je tenminste niet in een van de restaurantjes in de buurt gereserveerd hebt. Ook is er in de tent verlichting en stroom om bijvoorbeeld telefoons op te laden.

Luieren met een goed boek kan in de lekkere loungestoelen op het terras van de tent. Er ligt een informatiemap voor je klaar met activiteiten in de buurt, restaurants, markten en brocante.