Net buiten Beaune, naast de 18-holes golfbaan in Levernois, staat een oud herenhuis uit 1750 met bijgebouwen. Het bevindt zich in een park van 5,5 hectaren met eeuwenoude bomen waar het riviertje La Bouzaise doorheen stroomt. Sinds 1988 is het in gebruik als hotel-restaurant.
Tegenwoordig is het een luxe hotel met twee restaurants. De Hostellerie de Levernois is een gastronomisch restaurant met Michelin ster. Daarnaast is er ook een eenvoudige bistro.
Bistrot Bord de l’Eau is te vinden in de voormalige keuken die een rustieke sfeer uitstraalt met een grote haard, stenen muren, Bourgondische vloertegels en eiken meubelen. De ambiance is er warm en gemoedelijk. Op mooie dagen kunnen de gasten buiten op het terras, aan de rand van het riviertje, eten.
De chef-kok werkt vooral met verse producten van de lokale markt en uit eigen moestuin. Op de kaart staan ook typisch Bourgondische gerechten.
De bistro is dagelijks geopend voor lunch en diner. Zie voor exacte tijden en menu’s de website.