Petit à Petit

Petit à Petit
Minggoes & Jacoline
Impasse du Marquis 1, 71360, La Vesvre de Saisy

Altijd al eens in een pipowagen willen slapen? Petit à Petit is een bijzonder plekje in de Bourgogne, met slechts 2 pipowagens en 3 ingerichte Belltenten. Hier staat kleinschaligheid voorop.

Bijzonderheden: 

 


Wij zijn Minggoes & Jacoline en hebben de afgelopen 3 jaar fietsend de wereld verkend. 4 continenten, 39 landen, ruim 55.000 kilometer: wat een rijkdom, wat is onze wereld mooi!

Al fietsend zijn we in Frankrijk een droomplekje tegengekomen. In de Bourgogne, tussen de glooiende heuvels, ontdekten we Petit a Petit.

Ondertussen zijn we de trotse eigenaren en hopen we de enorme gastvrijheid die we al fietsend over de hele wereld hebben ontvangen, nu zelf aan onze gasten aan te gaan bieden.

Petit à Petit ligt op een prachtig plekje in de Bourgogne, dicht bij de Route du Soleil. In het kleine gehuchtje La Vesvre, tussen Beaune en Autun, ligt onze kleinschalige accommodatie met 2 pipowagens en 3 ingerichte Belltenten.

Petit à Petit staat voor de eenvoud van het leven, een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Gelegen op een heuvel, zittend aan onze grote eettafel, biedt het een geweldig uitzicht over de glooiende omgeving. Kom genieten van bijzondere ontmoetingen en mooie (reis)gesprekken.

Onze pipowagens

  • Pipowagen Bourgogne: deze pipowagen bestaat eigenlijk uit 2 pipowagens. De grote is ingericht voor de ouders en de naastgelegen kleine pipowagen is speciaal ingericht voor 2 kinderen, zodat u als ouder toch ook wat privacy heeft op uw vakantie.
  • Pipowagen Petit a Petit: een pipowagen met een heuse bedstede! U kunt er met 4 personen in verblijven maar ook voor 2 of 3 personen is deze pipowagen uitermate geschikt. Hoe gezellig om samen een weekend te genieten van de rust op dit mooie plekje.

Er is voor beide pipowagens een gedeelde badkamer in het sanitair gebouw met douche, wastafel en toilet. Koken kunt u in de gezellig ingerichte buitenkeuken.

De pipowagens worden verhuurd vanaf april t/m oktober.

Belltenten

De 3 Belltenten zijn gezellig ingericht met een fijn tweepersoonsbed. Het is mogelijk om 1 of 2 logeerbedden te plaatsen zodat u er ook met uw gezin in kunt verblijven. Kookgelegenheid is er naast uw tent, waarna het op het eigen terrasje heerlijk genieten is van de maaltijd.

De 3 Belltenten worden verhuurd met een gedeelde badkamer in het sanitair gebouw met douche, toilet en wastafel.

De tenten worden verhuurd vanaf juni t/m half september.

Op verzoek bieden wij onze gasten een verzorgd ontbijt en/of plat du jour met drankje aan.

Op doorreis naar Zuid-Frankrijk? Ook voor 1 nachtje bent u van harte welkom in onze pipowagen of Belltent!