Domaine de la Gagère

Domaine de la Gagère
Van den Broek
1776 Route de la Gagère, 58170, Luzy

Een ruim naturistisch vakantiedomein met 100 kampeerplaatsen en verschillende accommodaties, alle met een prachtig uitzicht en luxe voorzieningen

Bijzonderheden: 

Naturistische camping


Wij zijn Tim en Floor en we runnen sinds 2019 Domaine de la Gagère samen met een geweldig team om honderden gasten het elk jaar naar de zin te maken. We hebben al veel geïnvesteerd in ons domein en we blijven dat de aankomende jaren ook doen.

Aan het eind van een weggetje dat zich door de weilanden omhoog slingert langs bossen, beekjes en meertjes ligt Domaine de la Gagère, met uitzicht op de mooiste zonsondergang van Frankrijk! 

Op La Gagère beleeft u naturisme midden in de natuur van het prachtige Parc Naturel Régional du Morvan in de Bourgogne, rijk aan historie en cultuur, maar bovenal aan natuurschoon en rust. 

Op het groene terrein van ruim 5 hectare, omgeven door bos en met een schitterend uitzicht over de vallei kunt u overnachten met uw eigen tent, caravan of camper of in één van onze volledig ingerichte accommodaties. U heeft de keuze uit bungalowtenten, caravans, mobilhomes, een safaritent, Mongoolse yurt en verschillende chalets. 

De camping heeft de volgende faciliteiten:
- Restaurant met groot terras, bar, friterie
- Twee verwarmde zwembaden, waarvan 1 overdekt en een kinderbadje
- Drie luxe sanitairgebouwen uitgerust met EasyBe 5-minuten vaatwasmachines
- Sauna en massage
- Campingwinkel
- Toegankelijk voor mindervaliden
- Jeu-de-boules-baan, volleybalveld en pingpongtafel.