Chateau des Poccards

Chateau des Poccards
Eric Bruyneel
120 Route des Poccards, 71870, Hurigny – Mâcon

Perfecte vakantieplek voor liefhebbers van wijn , golf, fietsen, gastronomie en historische bezienswaardigheden. Of simpelweg, voor totale rust...

Bijzonderheden: 

Ingang via rue de la Brasse


Sinds 2010 gevestigd in de Bourgogne streek maar geboren in België, kan ik mijn gasten begeleiden in het kiezen van de perfecte wijnen, de beste restaurants, en gidsen door het prachtige historische patrimonium van de streek.


Chateau des Poccards is de perfecte vakantieplek voor liefhebbers van wijn , golf, fietsen, gastronomie en historische bezienswaardigheden. Of ook simpelweg, voor totale rust...

Chateau des Poccards, gebouwd in 1805, is een stijlvolle residentie in het hartje van de Zuid-Bourgondische wijnstreek. Gesitueerd in een typisch dorpje, omgeven door een 3 ha groot park met honderdjarige bomen, hebt u de keuze uit 5 luxueuze kamers. Zwembad en grote zonneterrassen staan exclusief ter beschikking van de gasten.

Authentieke wijnkelder met voor de gasten de mogelijkheid een fles te kiezen uit de “Private Collection ”wijnkaart. Chateau des Poccards heeft daarnaast ook zijn eigen wijn “Cuvée des Poccards”, een aangename Mâcon Villages, uiterst geschikt “ à l’apéritif”.

Ontbijt wordt aan tafel geserveerd in het grote salon of het terras met zicht op het park. Gesloten en veilige parking ter beschikking.

Zuid Bourgondie (Mâconnais) heeft een zeer zonnig klimaat dat eens ten zuiden van Châlons sur Sâone duidelijk merkbaar is.