Auberge le Grillon

Auberge le Grillon
Jacqueline Ariaans
7 Rue du Reuil d’Ezé, 71360, Sully

Centraal gelegen tussen de Morvan en het wijngebied van de Côte-d'Or. Gehuisvest in een sfeervol gebouw uit 1860 met grote tuin.

Bijzonderheden: 

Alle avonden table d’hôtes, grote tuin (1 ha), kasteel op loopafstand.


Wij zijn Clemens en Jacqueline. We hebben een heerlijk plekje in Frankrijk gevonden, dat we graag met jullie delen. We vertellen met plezier wat we hier allemaal ontdekt hebben en maken je graag wegwijs in de Bourgogne.

Gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend en persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Wij vinden het fijn om met verse producten te koken en het liefst uit eigen tuin. Daarbij gaan we graag op pad om lekkere Bougognewijnen op onze kaart te zetten. We worden blij van een volle eetzaal, waar onze gasten genieten van onze maaltijden en geanimeerd zitten te praten.

Mede door onze kleinschaligheid hebben we een gezellig en authentiek plekje kunnen creëren.

De Auberge ligt centraal tussen het prachtige natuurgebied de Morvan en het bekende wijngebied van de Côte d'Or (Bourgogne).Het plaatsje Sully is klein en pittoresk met zijn mooie kasteel.

Onze Chambres d'hôtes is gehuisvest in een sfeervol gebouw uit 1860, met een grote tuin, ideaal om een aantal dagen te ontspannen, of op doorreis de vakantie te beginnen of te eindigen.

Het is fijn om door de heuvels in de omgeving te wandelen of te fietsen.

We hebben een chambre d’hôtes met 5 kamers. Vier gezellig ingerichte kamers voor twee personen of de familiekamer voor 4 of 5 personen. Elke kamer heeft een eigen karakter, ze hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De familiekamer beschikt over 2 aaneengesloten kamers met ieder een eigen badkamer.

We hebben kamers met twee eenpersoonsbedden of met een tweepersoonsbed. Op een aantal kamers kunnen we een kinderbedje bijplaatsen.

We serveren iedere avond een 3 gangen verrassingsmenu in ons restaurant, of onder de walnotenboom in de tuin. We koken met verse producten en het liefst met de groenten uit onze eigen groentetuin. In de tuin ook onze kippen die meestal voor de eitjes in de ochtend zorgen.

Voor onze gasten hebben we een knusse woonkamer met spelletjes, boeken en toeristische informatie over de omgeving.

Honden die goed naar hun baasje luisteren zijn bij ons welkom.