Beau Séjour à la Maison Blanche

Beau Séjour à la Maison Blanche
Patrick & Paul
1, Route de Cercy la Tour, 58290, Vandenesse

Geniet tijdens uw “adults only” vakantie in alle rust van het zwembad, het uitzicht op het kasteel Vandenesse, en al het lekkers wat wij u voorschotelen met “bubbels” uit de Bourgogne.

Bijzonderheden: 

Adults only


Wij, Patrick (B) en Paul (NL) droomden er al 'n hele tijd over om 'n eigen Chambres d'Hôtes in Frankrijk te mogen uitbaten. Omdat het ontvangen van gasten en het hun naar de zin te maken onze passie is, zijn we op zoek gegaan in en rond de Bourgondische Morvan.

Uiteindelijk kwamen we eind 2017 terecht in Vandenesse, net buiten de Morvan.

Mogen wij U eens begroeten? U bent van harte welkom in Vandenesse.

Groetjes, Patrick, Paul en onze hond Bengo!

Tijdens uw “adults only” vakantie weet u zeker dat u in alle rust kunt genieten van het verwarmde openlucht zwembad op basis van zout, een fijne ontspanningsmassage in onze wellness, het uitzicht op het kasteel Vandenesse en al het lekkers wat wij u voorschotelen bij een goed glas “bubbels” uit de Bourgogne.

"Beau Séjour à la Maison Blanche" is gevestigd in een sfeervolle oude maison de maître uit 1824, gelegen in 't departement Nièvre in Bourgogne-France-Comté, midden in 't dorpje Vandenesse, naast de kerk.

Eens lekker samen vakantie vieren zonder kinderen om je heen, tijd vrij maken voor elkaar, samen genieten van een verfrissende duik in het zwembad of lekker zitten op de veranda in de parkachtige tuin met ’n goed boek of gewoon niets doen als alleen tot de zon achter de horizon verdwijnt genieten van ’t uitzicht over de Bourgondische heuvels met 't 14e eeuws kasteel Vandenesse.

Tijdens uw “adults only” vakantie weet u zeker dat u in alle rust kunt genieten. En wat dacht u van eens rustig (uit)slapen? Dat is extra genieten van uw vakantie en bovendien gaat u weer opgeladen huiswaarts.

In het huis bevindt zich op de begane grond een sfeervolle entree, 'n ruime woonkamer en 'n eetkamer waar de sfeer van vroeger nog aanwezig is. Het uitgebreide ontbijt van de chambres d'hôtes wordt geserveerd in de eetkamer, of bij mooi weer buiten op het terras of op de veranda. Laat u door ons verwennen met versgebakken brood met allerlei lekkers uit de streek, kaas, fruit, thee, koffie en vers geperst vruchtensap.

Desgewenst is het mogelijk om aan te schuiven bij de table d'hôtes, geserveerd bij Auberge Gourmande onze buren aan de overzijde. Zij serveren u dan in samenwerking met ons een drie-gangen menu of een dagschotel. Indien gewenst houden wij rekening met uw dieetwensen, gelieve dit vooraf bij reservering aan te willen geven.

Op de eerste etage zijn er in totaal drie karakteristieke gastenkamers, waaronder ’n luxe suite.