Marraycourt (Chateau Saint-Georges)

Marraycourt  (Chateau Saint-Georges)
Raymond en Margriet JANSEN CRUIMING
9, Rue Georges de Vichy, 71110, Marcigny

Kasteel met grote luxe kamers, inclusief één familiekamer, en kampeerplaatsen. Zeer geschikt voor gepensioneerden, gezinnen, en voor mensen op doorreis naar het zuiden.


Wij zijn Ray(mond) en Margriet. We wonen sinds 2021 samen met onze dochters in de Bourgogne. U kent ons mogelijk van Ik Vertrek (uitzending 1 januari 2023, herhaling 27 mei 2023). 

We hebben in ons kasteel (uit 1787) twee royale gastenkamers gecreëerd en zijn momenteel bouwende aan een gîte voor 4-5 personen met zicht op de tuin. 

Vanaf de zomer 2023 hebben we ook zes camperplaatsen beschikbaar met stroom en sanitaire voorzieningen.

Kasteel met twee grote luxe kamers met eigen badkamer. Eén is uit te breiden tot familiekamer voor 5 personen. Onze kamers zijn gelegen in ons kasteel op de eerste etage. 

Via de monumentale trap bereikt u onze luxe kamers die u rust en ruimte bieden met een kingsize bed, een zitje, koffie/thee faciliteiten, luxe badkamer met douche, wastafel en toilet en een fraai uitzicht op de tuin of de dorps-skyline. 

U kunt, met een goed boek of drankje, in onze tuin genieten of door het kasteelparkwandelen. Binnen enkele minuten bent u het centrum van Marcigny waar u gezellige bar/restaurantjes, winkels, bakker, slager, bioscoop, zwembad, tennisbaan, theater of musea vindt. 

Of geniet wandelend, op de fiets of met de auto van de omgeving, de voie-verte (fiets-/wandelroute) die u leidt langs de heuvels van de Brionnais, de rivier de Loire of de uitgestrekte bossen en panorama's.