Restaurant L’O des Vignes van Sébastien Chambru heeft sinds 2018 één Michelin ster. In 2007 haalde deze chef-kok de titel “Meilleur Ouvrier de France”, beste vakman van Frankrijk.
In zijn keuken zoekt Sébastien Chambru de verbinding met het Bourgondië van zijn jeugd. Het draait er om eenvoud, verfijning en de essentie van smaken. Alles is huisgemaakt; tot aan het zuurdesem voor het brood toe.
L’O des Vignes is gevestigd in een 19e-eeuws gebouw van natuursteen in het centrum van het wijndorp. Gasten komen er binnen via de bistro/wijnbar waar men in een informele sfeer kan eten of een borrelplankje kan bestellen.
Achter de bistro met de vintage tegelvloer, de houten meubeltjes en het grote schoolbord ligt het gastronomische restaurant. Daar worden bezoekers ontvangen in een eigentijdse, warme ambiance met zicht op de wijnkamer of op het terras.
Bij mooi kan worden gegeten onder de grote plataanboom op het sfeervolle terras dat met een groot smeedijzeren hek wordt afgescheiden van de straat.
Uniek is de fumoir van het restaurant; een rookkamer voor sigarenliefhebbers.