Les Biches

Les Biches
Inge Polak

Cloiseau, 58330, Crux-la-Ville

Een romantisch en zeer luxueus vakantiehuis voor twee personen, met houtkachel en infraroodsauna en een grote bosrijke tuin. Hier kom je helemaal tot rust.


Een romantisch en zeer luxe vakantiehuis voor twee personen, met houtkachel en infraroodsauna en een grote bosrijke tuin. Hier kom je helemaal tot rust. 

Les Biches is het laatste huis van een klein gehucht en ligt tegen de heuvel, aan de rand van het bos. Vanuit het huis heb je een magnifiek uitzicht op de omgeving, dat tientallen kilometers ver reikt, tot de heuvels van de Morvan. Een afwisselend landschap met eindeloze bossen, kronkelende beekjes, natuurlijke meren, glooiende heuvels, weilanden, pittoreske dorpen en middeleeuwse kerkjes.

De gite is voorzien van een houtkachel, een infraroodsauna, een grote tuin, balkon en terras, er is een mediaplayer met tientallen films, en verder alle moderne gemak zoals wasmachine, vaatwasser en barbecue.

Mooie moderne inrichting en verbouwd met oorspronkelijke materialen. Geschikt voor wandelaars en fietsers, liefhebbers van het goede Bourgondische leven en rustzoekers.