Le Chêne D’Or

Le Chêne D’Or
Barro en Katinka Tielbaard
1, Rue de Chauvirey, 21430, Marcheseuil-Cherchilly

Le Chêne d’Or is aantrekkelijk voor jonge en oude culinaire levensgenieters die houden van gezelligheid, rust, ruimte en comfort.


Bonjour, wij zijn Barro en Katinka en zijn op 1 januari 2022 vanuit Amsterdam geëmigreerd naar de Bourgogne. Hier zijn we een Chambre d’hôtes/gîtes gestart, waarbij we alle kamers en appartementen zelf hebben verbouwd en ingericht. 

Het is geweldig om onze droom hier in Frankrijk uit te laten komen en gasten van over de hele wereld te ontvangen en kennis te laten maken met de Bourgogne met al zijn lokale bezienswaardigheden en natuurlijk fantastische wijnen!

Le Chêne d'Or is centraal gelegen aan de rand van de Morvan nabij het dorp Marcheseuil in de Bourgogne/Côte D'Or en op slechts 30 km van de Route de Soleil (A6).

Op ons "domaine" kun je heerlijk tot rust komen, maar voor de actievelingen is er ook genoeg te doen. We beschikken over een tafeltennistafel, er hangt een badminton- en volleybalnet en er is net een "petanquebaan" aangelegd.

Verder bereiden we elke avond een driegangenmenu in ons "petit restaurant", gebaseerd op de Italiaanse en Franse keuken. We gebruiken verse biologische, lokale en regionale producten en groenten uit eigen moestuin. ​

Naast het menu serveren wij heerlijke pizza’s uit de zelfgebouwde houtoven.

Rondom le Chêne D’Or is ook genoeg te zien en te ondernemen. Zo kan je hier lekker wandelen en fietsen, zijn n er een aantal prachtige golfbanen in de buurt gelegen en is een bezoekje aan de Morvan (met onder meer het Lac des Settons), Beaune, Dijon en de Bourgondische wijngaarden ook zeker de moeite waard.

Kortom, voor ieder wat wils op en rond Le Chêne D’Or.