Le Bonnet de Nuit

Le Bonnet de Nuit
Sarah & Chris
4 route de Digoin, 71140, Chizeuil (Chalmoux)

Knusse, kleinschalige B&B met een persoonlijke sfeer. Om te ontspannen, te genieten, te mediteren, te relaxen.

Bijzonderheden: 

Kinderen niet toegestaan onder 20 jaar ( rust en meditatie)


De kleinschaligheid van onze B&B biedt de knusheid en de rust die je in een hotel of op een camping niet vindt. De sfeer is hier persoonlijk en als je iets nodig hebt is er steeds die persoonlijke aandacht voor jou. De B&B is NIET toegankelijk voor jongeren onder 20 jaar. Dit uit respect voor de mensen die komen voor ontspannen, genieten, mediteren, relaxen. Tevens is ons huis geschikt voor groepen familie of vrienden (max 13 personen).

Wij zijn Chris en Sarah, beide afkomstig uit België, waar Chris werkte als havenarbeider in Zeebrugge en Sarah met het diploma zorgkundige.

Na lange avondjes praten en wetende dat de drukte en de stress toenemen,  mensen steeds meer hunkeren naar rust en stilte, eens bediend willen worden naar noden en wensen, hebben we besloten ons een reis te maken naar het zuiden van Frankrijk.

We kwamen dit riante huis tegen in Bourgondië om onze B&B te starten, met een spirituele input, waar we mensen de kans willen geven om hun gaven vrij te gebruiken en van een onvergetelijke vakantie te genieten. Dit met of zonder hun geliefde viervoeter.

Onze chambre d’hôtes bevindt zich in het oude mijnplaatsje Chizeuil. De verbouwde directeurswoning uit 1910 is een groot en riant huis. Geheel omgeven door een idyllische tuin waar u in alle rust van de omgeving en uw verblijf kunt genieten. 

Onze kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht; naar de maatstaven van deze tijd, maar met behoud van de authentieke elementen. Alle kamers hebben hun eigen badkamer en toilet.

Le Bonnet de Nuit bevindt zich in een glooiend en weids landschap, waar de beroemde blonde Charolais koeien grazen, gelardeerd met slingerweggetjes en kleine dorpjes.

Je kunt jeu de boules spelen in onze ruime tuin of op het terras genieten. Bij minder mooi weer kun je heerlijk vertoeven in de serre met uitzicht op de tuin. Tevens kun je genieten van de ontmoetingsruimte of van de polyvalente ruimte waarvan je gebruik kunt maken om te mediteren, een boek te lezen of samen een gezellige babbel te hebben vanuit een neergeplofte zitzak of een poefje, luisterend naar een uitgekozen cd op de achtergrond.

Ben je nog op zoek naar een gezellige B&B gebaseerd op rust, ontspanning, relaxen, waar vriendelijkheid en gastvrijheid geboden wordt door Nederlandstalige eigenaren? Dan ben je bij “Le Bonnet de Nuit” aan het goede adres.