Le Bois Vieux

Le Bois Vieux
Annemieke en Kees Bleekemolen
Le Bois Vieux, 58260, Thianges

Rust en ruimte. Dé plek om te ontmoeten in de dubbele betekenis van het woord. Geniet van de heldere sterrenhemel, vergezichten, vogels en af en toe een ree.


In 2010 zijn we, al kamperend, op de camping terechtgekomen. De stilte overviel ons, was oorverdovend. Na slechts een paar dagen en nachten op deze plek, was ons besluit genomen; ‘hier wilden we verder’, waarna we ons huis in Nederland hebben verkocht en samen het avontuur zijn aangegaan. En nog steeds zonder spijt. Inmiddels zijn we dermate ingeburgerd dat Annemieke de camping runt terwijl Kees aan het werk is als makelaar.

Onze camping kenmerkt zich door rust en ruimte. Doordat we slechts vier plaatsen hebben is het dé plek om te ontmoeten in de dubbele betekenis van het woord. U kunt hier weer genieten van heldere sterrenhemel en vergezichten, vogels en af en toe een ree.

Onze camping biedt 4 ruime kampeerplaatsen en 2 houten chalets, allemaal met uitzicht op de heuvel tegenover. Voor de 4 plekken is er een badkamer en een toiletruimte; de 2 chalets hebben hun eigen sanitair en een balkon waarop het genieten is. Naast de camping is er nog een terrein dat langzaamaan wordt ingericht als recreatie/meditatieplek.