La Maison de Souhey

La Maison de Souhey
Michel Keymeulen
1 Rue Principale, 21140, Souhey

La Maison de Souhey opent zijn deuren voor reizigers die houden van authentieke ervaringen, huiselijke gezelligheid én culinaire verwennerij.

Michel, de eigenaar van La Maison de Souhey groeide op in Aalst- carnavalist in hart en nieren- en verhuisde nadien naar Brakel. Jarenlang stond hij aan het hoofd van een IT-bedrijf in België, tot hij toe was aan een nieuw avontuur.
Michel heeft de dagelijkse stress ingeruild voor een Bourgondisch leven met de focus op doen wat hij graag doet. Een succesvolle dag bestaat nu uit vliegen, paardrijden en experimenteren in de keuken. Gasten laten meegenieten van zijn prachtig domein, niets dat hem meer plezier doet!

La Maison de Souhey opent zijn deuren voor reizigers die houden van authentieke ervaringen, huiselijke gezelligheid én culinaire verwennerij. Op zoek naar de perfecte combinatie tussen een ontspannende en actieve vakantie? Dan ben je bij La Maison de Souhey aan het juiste adres. Kom genieten van ons paradijs in Bourgondië, één van de mooiste regio’s van Frankrijk.

In de table d’hôte ‘La Maison de Souhey’ kunnen jouw wensen werkelijkheid worden. Naast het genieten van de groene omgeving zijn er op het domein zelf talloze mogelijkheden.

Een luchtdoop met VL-3, girocopter of pendulaire? Paardrijden? Op tocht met paard en kar? De regio verkennen met elektrische scooters? De mogelijkheden zijn eindeloos en worden op jouw maat geïndividualiseerd. Natuurlijk kan je ook lekker genieten van de rust én een duik nemen in het overdekte zwembad.

Een reis door Frankrijk is niet geslaagd zonder het verkennen van typisch Franse dorpjes. Semur-en-Auxois (7km), Flavigny-sur-Ozerain (10 km), Alise-Seinte-Rein (10km) of grotere steden zoals Dijon (68km) en Beaune (76km) zijn absolute aanraders. Graag even terug in de tijd? Historisch museum Alésia (10km) en de abdij van Fontenay (25km) zijn zeker een bezoekje waard. La Maison de Souhey heeft héél wat brochures en boeken over de regio ter beschikking én gastheer Michel vertelt enorm graag over Bourgondië en alle mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Na een lange dag bij La Maison de Souhey de voetjes onder tafel schuiven? Dat kan, op vraag legt Michel zijn gasten graag culinair in de watten. De volgende ochtend word je wakker met een lekker lokaal ontbijt.

Kortom, héél wat opties om jouw reis door Bourgondië onvergetelijk te maken. Aarzel niet om te bellen of te mailen voor meer gedetailleerde info.