La Maison Bornat

La Maison Bornat
Noud en Jacqueline Maas
750 Route de Bornat, 71110, Versaugues

Mooie chambres c'hôtes, minicamping met grote plaatsen, verhuur van een chalet en stacaravans en lodgetenten. Voor iedereen die van rust en gezelligheid houdt.

Bijzonderheden: 

We zijn het hele jaar open.


Wij zijn Noud en Jacqueline. We hebben in 2007 ons huis gekocht en zijn in 2011 zijn verhuisd naar Versaugues. 

Ons huis is omgetoverd tot een mooie chambres d’hotes met nog de originele oude elementen intact gehouden. Ook hebben we een minicamping verwezenlijkt.

We hebben deze verbouwingen allemaal zelf gedaan, Noud is heel handig (gelukkig). Hij doet vaak klussen bij andere mensen en legt ook zwembaden aan. Samen proberen we altijd alles op te lossen.

Jacqueline zorgt voor al het andere op deze plek zoals onderhouden van de kamers en de verhuur, de was en natuurlijk het eten niet te vergeten. Ze kook ook voor de gasten. We hebben een flinke moestuin en daar komen veel groenten en fruit vandaan. 

Wij genieten hier van de rust in de winter maar vooral van de gezelligheid in de zomer. We zijn hier helemaal op ons plek.

We hebben 3 mooie kamers en deze kunnen verhuurd worden voor 2 of 4 of 6 personen.

Ook hebben we een leuk chalet gebouwd, met eigen sanitair voor 4 personen, van materiaal van een afgebroken huis. Dus duurzaam.

Er staan 2 Stacaravans helemaal ingericht en ook met eigen sanitair alsmede 2 Lodgetenten met eigen sanitair die worden verhuurd door Tendi.nl

Een mooi zwembad van 10,5 m bij 5 m zorgt voor een welkome verkoeling in de zomer.

Elke dag kan men vers brood bestellen dat we 's morgens bij de bakker gaan halen. Voor onze gasten in de chambres d’hotes is het ontbijt inclusief, maar andere gasten kunnen ook komen ontbijten.

's Avonds maken we een diner. Wie graag mee wil eten, kan dat aangeven. Meestal eten we gezamenlijk op ons buitenterras.

Verder zijn we nu een wijngaard aan het aanleggen waarvan we proberen om de komende jaren een lekker wijntje te bottelen .

Ons domein is voorzien van bomen en leuk aangelegde bloemenborders. Dat heeft een leuk effect op het geheel. Er zijn mooie uitzichten met het geluid van vogels en soms van een koe.

We hopen hier nog lang veel mensen te kunnen ontvangen want in de Charolais-Brionnais en omgeving is genoeg te beleven voor fietsers, wandelaars en de genieters die er op uittrekken om dorpen en stadjes te bezoeken en te genieten van de mooie natuur.

De Bourgogne heeft veel te bieden: een lekker klimaat, lekkere wijn en o zo veel meer dus kom het maar ontdekken!