La Capucine

La Capucine
Jackelien Mutsaers
Maison Loye, 71710, Marmagne

Vrijstaand huis met een prachtige tuin, voorzien van gezellige terrassen, aan de bosrand. Gelegen op de grens van de beroemde wijnstreken van de Bourgogne en de Morvan met z'n ruige natuur. 


La Capucine is een vrijstaand huis voor 4 personen met een prachtige tuin voorzien van gezellige terrassen aan de bosrand. La Capucine ligt op de grens van enerzijds de beroemde wijnstreken van de Bourgogne en anderzijds de ruige natuur van het nationaal park du Morvan: ideaal voor rustzoekers!

Mijn naam is Jackelien Mutsaers. Ik heb samen met mijn man Gerard La Capucine omgetoverd van een huis dat bijna op instorten stond tot een modern en comfortabel vakantiehuis met authentieke details, van alle gemakken voorzien, waarin gasten zich direct thuis voelen. 

Wij vinden het belangrijk dat gasten zich thuis voelen en letterlijk alles in huis hebben om optimaal te kunnen genieten van hun vakantie. 

Wij wonen sinds 2008 permanent in Frankrijk en op 10 minuutjes afstand van La Capucine.

La Capucine is een vrijstaand huisje, aan de bosrand. De ruime tuin is voorzien van maar liefst twee terrassen: één terras grenst direct aan de keuken, het andere is een grote unieke huiskamer in de open lucht met een grote overdekte loungebank en extra grote eettafel. 

In de tuin is een buitendouche en een buitenbad, een ‘jeu de boule’-baan en er bevinden zich drie parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het huis bestaat uit een grote woon- en eetkamer met open haard, een keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en aangrenzend een ruim terras met prachtig uitzicht, een aparte douche en toilet, een extra ruimte met een wasmachine.

Op de etage bevinden zich twee ruime slaapkamers met twee 2-persoonsbedden (desgewenst geplaatst als twee of vier 1-persoonsbedden). Ook is er een extra babybed beschikbaar.