La Bonne Vie

La Bonne Vie
Marianne en Sébastien
4, Nignolle, 71490, Saint-Maurice-Lès-Couches

Kleine camping 15 kampeerplaatsen en 10 accommodaties. Verwarmd zwembad met een glijbaan. Rust en ruimte. In de Bourgogne tussen Beaune, Chalon-sur-Saone en de Morvan.

Bijzonderheden: 

Rust en Ruimte


Sébastien en Marianne Bernard. Eigenaar van La Bonne Vie sinds 2019. 

Voorheen gewerkt op grote campigs in Alpes de Haute Provence en de Côte d’Or. 

Sébastien komt uit Gap (FR) en Marianne uit Nederland. 

Wij heten u van harte welkom!

Tussen wijngaarden en bossen
Camping La Bonne Vie ***

In het kleine dorpje Saint-Maurice-Les-Couches vindt u een overzichtelijk en kleinschalig (3,5 ha) vakantiepark met ruime bungalows, gîtes, clamping POD's en kampeerplaatsen.

De camping heeft een prachtige ligging tussen wijngaarden en bossen in de Bourgogne. Een gebied waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen en dat door UNESCO als microklimaatzone is erkend, met gemiddeld net zo veel zonuren als Zuid-Frankrijk. De regio biedt tal van bezienswaardigheden met o.a. imposante kastelen, tuinen, grotten en interessante steden.

Het park ligt in de driehoek Beaune / Autun / Chalon-sur-Saône, op circa 20 minuten met de auto van de A6 (Autoroute du Soleil) en de stad Beaune. U vindt La Bonne Vie in Midden-Frankrijk op ongeveer 770 kilometer vanaf Utrecht.

De camping beschikt over een verwarmd zwembad met een glijbaan, een speeltuin, skelters, tafeltennistafel en een jeux de boules baan.

Er zijn kleine dieren en er kan geknuffeld worden met de poney’s.

Iedere dag is er vers brood van de bakker en kunt u genieten van een heerlijke Bourgondische maaltijd. Twee keer per week is het snackavond en zijn de echte Hollandse snacks te verkrijgen met friet.

Al zin in de vakantie ? Tot ziens op La Bonne Vie.