Kimaro Farmhouse

Kimaro Farmhouse
Robby Bolleyn en Marleen Koppen
2, Route des Pommiers, Les Bougauderies d’en Bas, 58350, Colméry

Verrast worden door de ruimte en de stilte, op een plek waar de tijd heeft stilgestaan. Even helemaal tot jezelf komen, op een bijzondere locatie in Bourgondië, midden in de natuur.

Bijzonderheden: 

Kleinschalig, met Afrikaanse accenten.


Wij hebben elkaar ontmoet op een bijzondere plek in Tanzania, Ndutu Safari Lodge in de Serengeti. Robby is fotograaf en kwam elk jaar naar Tanzania om te werken aan zijn kunstproject, een fotoproject waarin hij de Afrikaanse dierenwereld op een bijzondere en authentieke manier in beeld brengt. Marleen heeft in Tanzania gewoond en was Lodge Manager van Ndutu Safari Lodge, waar zij gewend was om het de gasten naar hun zin te maken. Robby is afkomstig uit België, Marleen is Nederlandse. Wij wonen sinds 2011 permanent in Kimaro Farmhouse. Met het vinden van onze boerderij in Bourgondië hebben we onze passies, buitenleven en Afrika, kunnen samenvoegen tot een wervelende cocktail. Dit kun je ook terugvinden in onze vakantieboerderij, de cottage, en in de luxe safaritenten, die sfeervol zijn afgewerkt met Afrikaanse accenten.

Onze vakantieboerderij, Twiga House, maakt onderdeel uit van onze boerderij uit 1875. Ze is gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter. Romantisch, sfeervol en landelijk, gekruid met Afrikaanse accenten. Er is ruimte voor maximaal 4 personen, en er kan eventueel kosteloos een extra kinderbed voorzien worden.

Wij bieden lekker veel ruimte om te relaxen. Op je eigen terras, op het erf, in de wei of aan ons meer. Het erf en het terras zijn op het zuiden gericht. De druiven boven het terras geven beschutting op een warme zomerdag.

Momella House (6 persoons gîte) ligt op nog geen minuut rijden van Kimaro Farmhouse, in het sfeervolle gehucht ‘Le Châtelet’. Een authentieke, romantische cottage uit 1880 die eveneens stijlvol en landelijk is ingericht met Afrikaanse accenten. Een pittoreske plek met een mooie, zeer ruime tuin met uitzicht op de prachtige Bourgondische heuvels. Een uitzicht dat doet vergeten dat je in Frankrijk bent en niet in het Oost Afrikaanse heuvelland.

Op het overdekte buitenterras staat een lange tafel met comfortabele canvas stoelen die uitnodigen voor een heerlijk eetfestijn in de buitenlucht! In de zeer ruime omheinde tuin heb je uitzicht op de prachtige Bourgondische heuvels.

Luxe safaritenten

Op ons domein hebben wij verspreid enkele luxe safaritenten staan. Deze stijlvolle tenten zijn bewust afgewerkt met een houten frame waardoor ze een sfeervolle look hebben uit een ver koloniaal verleden. Elke safaritent staat op een prachtig stuk weiland waardoor je van een optimale ruimte en privacy kunt genieten.

Een lange tafel met comfortabele canvas stoelen nodigen uit voor een heerlijk eetfestijn! Luieren met een goed boek kan in de knusse zithoek in de tent of in de schommelbank op de veranda van de tent. De tent is voorzien van een apart binnentoilet. Het romantische bad nodigt uit tot een bijzondere afsluiting van een geslaagde dag vol activiteit of volledige ontspanning.

Kwaliteit en kleinschaligheid zijn onze leuze.

Beleef deze geweldige buitenervaring in stijl, om helemaal tot rust te komen!