Jan’s Place in Burgundy

Jan’s Place in Burgundy
Jan Reuvers
8 Quartier de l’Eglise, 71350, Ecuelles

20 minuten van Beaune en de wijn. 8 mooie fietsroutes, huis aan de rivier de Saône met terras en privéstrandje aan de rivier. Indien mogelijk Table d'Hôtes. Totale rust in klein dorpje aan de rivier.

Bijzonderheden: 

Niet geschikt voor rolstoelen. Toegang kamers met trappen.


Voormalig bedrijfs-chefkok die van het familievakantiehuis een B&B heeft gemaakt. 

Ik had in Nederland 6 jaar een kleine B&B in centrum Amsterdam en begin nu met mijn zesde seizoen hier. 

In de zomer kook ik veel met groenten uit eigen moestuin. 

Ik spreek ook Frans, Duits, Engels. Sinds vorig jaar lid van de gemeenteraad van Ecuelles.

20 minuten van Beaune en de wijn. 8 mooie fietsroutes, huis aan de rivier de Saône met terras en privéstrandje aan de rivier. Indien mogelijk Table d'Hôtes. Halverwege Nederland en Zuid-Frankrijk. Totale rust in klein dorpje aan de rivier.

Het huis is een 300 jaar oude herberg die helemaal met antiek/brocante is ingericht. Drie kamers voor 1 tot 2 personen en een familie-appartement voor 2 tot 5 personen. 

Bij binnenkomst is er een grote kamer met haard en ernaast een bibliotheek/tv-/muziekkamer . In winter ontbijt/diner in mijn privékeuken en in de rest van het jaar in het hofje wat aan de keuken grenst deels onder een balkon.

Overal in de ruime tuin aan het water zitjes en een fijn terras. Er is een klein privéstrandje waar je fijn kan vissen of zwemmen. Honden niet groter dan een herder zijn welkom.

Voor baby’s en kinderen tot 15 jaar is het huis niet geschikt.

Ik ben member of Sawdays en heb een 9,5 op Booking.com. Verder heb ik een Google vermelding en sta ik op Facebook en Instagram .