Auberge de la Chaloire

Auberge de la Chaloire
Lidewij en Stan van den Brûle
Le Bourg, 71400, La petite Verrière

Chambre d'hôtes met een uitstekend restaurant, bekend om zijn verfijnde, originele en vérse keuken! Gespecialiseerd in de ontvangst van sportief ingestelde gasten.

Bijzonderheden: 

“Chambres et table de qualité”


Prachtig en rustig gelegen in het hart van het Parc Naturel Régional du Morvan is onze sympathieke en perfect onderhouden auberge het ideale uitgangspunt voor een fantastisch verblijf voor jong en oud en voor alle interesses: natuur, fietsen, wandelen, cultuur, wijn, culinair, kunst, shoppen, en nog véél méér! 

We staan al 25 jaar met hart en ziel voor u klaar en dat zegt alles!

Bijna 25 jaar geleden hebben we ons gevestigd in dit schitterende en nog te véél onbekend gebied in de Bourgondië. Na een lange carrière in de Nederlandse Horeca hebben we ons eigen “kindje” gecreëerd dat we met hart en ziel exploiteren met maar één doel: onze wereldwijde clientèle een fantastisch verblijf bezorgen. Beiden afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool exploiteren we onze Auberge volledig met zijn tweetjes, zonder personeel. Onze keuken is in de wijde omgeving bekend, want we maken alles zelf én vers! We zijn sportief, en kunnen u goed adviseren en begeleiden bij het plannen van uw dagelijkse fiets-, wandel,- watersport-, paardrij- en/of visactiviteiten.

Een chambre d'hôtes met een uitstekend restaurant bekend om zijn verfijnde, originele en vérse keuken! We zijn gespecialiseerd in de ontvangst van een wereldwijde, over het algemeen sportief ingestelde clientèle.

We beschikken over 5 mooie kamers, voorzien van super bedden die 2 m lang zijn (!), fijne stoelen, mooi uitzicht over de vallei en ieder uitgerust met douche en toilet. Eén kamer kan een gezin herbergen tot maximaal 5 personen. 

We bieden u: een heerlijke tuin met klein, verwarmd buitenzwembad, diverse mooie terrassen uitgerust met comfortabel meubilair, een kleine maar geriefelijke lounge, een prachtig ingericht en ruim opgezet restaurant, een fietskelder voor het veilig stallen van uw fietsen en nog véél méér. 

Ons zéér uitgebreide ontbijtbuffet is officieel erkend “Petit Déjeuner Gourmand” en onze verfijnde restaurantkeuken waar alles zelf en vers gemaakt wordt is in de wijde omgeving bekend! Service met een glimlach, hart voor onze gasten en plezier in ons werk zijn onze kenmerken. Kinderen zijn bij ons van harte welkom en worden net zo verwend als de volwassenen! 

We hebben een voorraad zéér goed onderhouden fietsen in de verhuur: racefietsen, toerfietsen, zogenaamde gravel bikes en elektrisch ondersteunde fietsen. Ons hele kleine dorp ligt op 14 km van Autun en 50 km van Beaune. 

In de directe omgeving kunt u werkelijk van alles doen én laten (als u daar de voorkeur aan geeft!): wandelen, gallo-romeinse monumenten bezoeken, de wijnstreek intrekken, fietsen, watersport bedrijven, downhillen op de mountainbike, paardrijden, vissen, golfen (Autun heeft een baan met 9 holes), shoppen, lokale specialiteiten kopen, archeologische opgravingen bewonderen, etc. etc. Wilt u een volledig plaatje: kijk dan op onze website!

We staan voor u en de uwen klaar en dat geldt ook voor groepen tot 16 personen in onze chambre d'hôtes en tot 40 personen in ons restaurant!