Hotel Manoir Bonpassage

Hotel Manoir Bonpassage
Annemiek van Iersel en Ruud Rijsbergen
5 Rue du Moulin, 21340, Thury

Voor alle (sportieve) koppels of vrienden die willen genieten van lekker eten, goede wijnen, een prachtige omgeving en rust.

Bijzonderheden: 

1 gehandicaptenkamer op de begane grond.


Wij zijn Ruud en Annemiek en hebben in 2018 hotel Manoir Bonpassage overgenomen. Ruud is in Nederland Chefkok geweest en Annemiek is na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht werkzaam geweest in de internationale gastvrijheidsindustrie (evenementen, beurzen en congressen). Wij houden zelf ook van het Bourgondische leven. We vinden het heerlijk om gasten te ontvangen en hen een heerlijke tijd te bezorgen. Zelf genieten we na het seizoen van de omgeving, de restaurants en gaan we uiteraard zelf genieten van een vakantie.

Ons hotel ligt in hartje Bourgogne zo’n 30 km van Beaune. Wij hebben 8 kamers, waarvan 2 suites. Alle kamers hebben een eigen badkamer. 

Er is een prachtig terras waar we zodra het kan ontbijten en het diner serveren voor onze gasten. Zowel bij het zwembad als op het terras kun je genieten van heerlijke wijnen, maar we serveren uiteraard ook andere drankjes. 

Overdag is er ontzettend veel te beleven. Of je nu houdt van sportieve activiteiten of culturele er is voor ieder wat wils. Er zijn leuke dorpen, mooie stadjes, de wijngaarden, golfbanen, fietspaden, wandelroutes, musea, kerken, kastelen, meren etc etc. 

Het is een prachtige omgeving, waar zelfs een tocht met de auto al een feest is. Dus op slechts 8 uur van Utrecht vindt u alles voor een overheerlijke, ontspannen vakantie.