Golfbaan van La Chassagne

Golfbaan van La Chassagne
Chemin de La Chassagne, 21410, Malain

18-holes baan in een bosrijke omgeving. 


Golf de la Chassagne, in de vallei van de Ouche, belooft veel uitdagingen en variatie in holes. In dit gebied, op ongeveer 25 kilometer van Dijon, is ooit de laatste wolf van het departement Côte-d’Or waargenomen. Daarom staat de wolf in het embleem van de club.

De golfbaan is ontworpen door Philippe en Sébastien Rance, vader en zoon, en werd in 2012 geopend. Aanvankelijk was het een baan met 9 holes. Die werd in 2021 uitgebreid naar 18 holes.

Het parcours van 18 holes bestaat uit twee delen. De eerste 6 holes (22 PAR), het blauwe parcours, vermijdt water en hellingen. Het is 1.490 meter lang en heeft ondanks de bosrijke omgeving een open karakter.

De volgende 12 holes (48 PAR), het rode parcours met 12 holes, vergt wat meer van de spelers. Over een lengte van 3.852 meter ervaren ze de ludieke kant van het golfen. Onderweg kunnen ze genieten van de bijzondere uitzichten die deze golfbaan biedt. Maar ook dit tweede deel is voor alle niveaus te doen.

De golfbaan van La Chassange is dagelijks open. Toeristen zijn welkom. Er wordt Engels gesproken. Zie voor actuele openingstijden en tarieven de website.