Gîtes La Tourelle

Gîtes La Tourelle
Leontine Lutz
256, Rue du Faubourg, 71130, Uxeau

Onthaasten en genieten van het Bourgondische leven! Van jong tot oud.


Na jaren als PR adviseur en stewardess te hebben gewerkt en de hele wereld te hebben mogen zien, ben ik in 2016 neergestreken op deze prachtige plek, waar ik nog iedere dag geniet op het bijna 200 jaar oude domein. Ik leg mijn gasten graag in de watten om ze een onbezorgde fijne vakantie te bezorgen.

Onthaasten en genieten van het Bourgondische leven! Van jong tot oud; relaxen bij het zwembad, een massage, genieten van goed eten en drinken tot activiteiten; kano varen, fietsen, wandelen, kastelen, musea, ballonvaarten in een schitterende omgeving.


Drie gîtes (2 gîtes voor 4/5 personen en 1 gîte voor 2 personen) met groot verwarmd zwembad, gebruik van BBQ, wifi en een grote cour. Alle gîtes zijn voorzien van een badkamer met douche, een keuken en op verzoek kan er ook een babybedje en/of kinderstoel worden geplaatst. 

Alle gîtes hebben een tuintafel met stoelen en een parasol. Bij het zwembad staan ligstoelen en een massagetent waar op maandag een professioneel masseuse massages komt geven aan de gasten. 

Op verzoek verzorg ik ook het ontbijt en in de oude torenkamer is een kleine bar, waar tegen een kleine vergoeding wijn, bier en fris kan worden verkregen. Op verzoek organiseren wij ook uw verjaardagsfeest, jubileum etc., Eventueel is er een partytent te huur en kan de catering worden verzorgd.

Ik help u graag op weg voor het plannen van uitstapjes, wijnproeverijen, ballonvaarten etc.