Fermette en France

Fermette en France
Marc & Astrid Strategier
1 Rue de Saint Germain, 21500, Quincerot

Voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ook een goede uitvalbasis om de mooie Bourgogne te ontdekken.  

Bijzonderheden: 

Vakantiehuis met prive tuin en terras in klein dorp


Wij zijn Marc en Astrid en wonen sinds begin 2013 in de Bourgogne. Wij houden van de rust en ruimte om ons heen. Marc heeft een franchisebedrijf en verkoopt stroopwafels op de franse markt. Astrid maakt veel wandelingen en deze zijn uitgeschreven op onze website. Onze gasten kunnen deze wandelingen maken. Wij wonen op het terrein en staan voor onze gasten klaar indien nodig.

Onze gîte is geschikt voor wandelaars, natuurliefhebbers, maar ook een goede uitvalbasis om de mooie Bourgogne te ontdekken. Authentieke oude stadjes, kastelen en musea zijn er in onze omgeving te vinden. Voor waterrecreatie kunt u onder andere terecht bij het stuwmeer bij Semur-en-Auxois.

Onze gîte bevindt zich in een klein dorpje in de Bourgogne. Er zijn geen winkels of andere commercie. 

In onze gîte kunnen maximaal 6 gasten verblijven. De tuin en het terras zijn voor onze gasten. De tuin is af te sluiten middels een poort. 

Vanwege de constructie van de gîte zijn trappen onvermijdelijk. U komt binnen in een goed uitgeruste keuken met tv hoek. 

Op de eerste verdieping is een twee persoonsslaapkamer met aangrenzend een salon. De salon is ook via de buitentrap te bereiken. Op de overloop is er een badkamer met inloopdouche en wastafel en toilet. Op de gang is er een tweede toilet. 

Op de zolderverdieping is 1 slaapkamer met 4 bedden. Deze ruimte is gescheiden door een muur en deur waardoor het 2 ruimtes zijn. In elke ruimte staan 2 bedden. Om in de achterste kamer te komen passeer je de eerste kamer.

Buiten zijn 2 terrassen en een vuurplaats. Er zijn verschillende zitjes.