Chez Séverine et Edward

Chez Séverine et Edward
Edward en Séverine Descamps
2 bis Grande Rue, 89310, Sainte Vertu

Familiesuite en een kamer voor twee met een geweldig uitzicht op de omliggende natuur. Heel rustig gelegen voor wie van kalmte en natuur wil genieten.


Ik ben geboren en opgegroeid in Vlaanderen. Na mijn studies ben ik naar Parijs getrokken op avontuur en ben daar dan 25 jaar blijven hangen. Een tiental jaar geleden kocht ik een weekendhuis in Bourgondië maar de weekends werden steeds langer en toen mijn vrouw in verwachting was hebben we besloten ons kindje in een groene omgeving te laten opgroeien en zijn we hier full time komen wonen. Mijn Franse vrouw is zangeres en muzikante dus het huis staat vol instrumenten…

Origineel van design maar gebouwd met traditionele materialen uit de streek : bourgondische steen, balken, gesmeed ijzer… ons huis is comfortabel en modern ingericht met een vintage touch.

We hebben maar twee kamers, waarvan één familiesuite, dus u logeert in een rustige familiesfeer. Onze familie suite is op maat gemaakt voor families met kinderen maar we hebben ook een kamer voor twee met een geweldig uitzicht op de omliggende natuur. Heel rustig gelegen voor wie van kalmte en natuur wil genieten.

De kamers liggen aan de twee uiteinden van de mezzanine dus uw privacy is gegarandeerd. De kamers zijn ook heel ruim (33 en 65 m2) wat wel leuk is vooral als u wat langer wil blijven. We zorgen ook voor een koelkast en micro wave en er is ruimte genoeg om op uw kamer of in onze grote tuin te eten.

We laten een gedeelte van onze tuin wild groeien met de bedoeling de biodiversiteit te bevorderen. Vlinders, roodborstjes, egels en ook wel eens een vos hebben het hier nu naar hun zin.

Het huis ligt aan de rand van een piepklein dorpje (70 inwoners) midden in een golvend landschap met velden en heel veel bossen. Prachtige wandel- en fietsmogelijkheden vanaf ons huis. Vele boeiende toeristische attracties zijn op een half uurtje bereikbaar per auto.

In ons dorp is ook de prachtige tentoonstellingsruimte "Le 2" waar u werken kan zien van kunstschilder Joëlle Kem Lika (www.joellekemlika.fr, heel levendig en kleurrijk. Open elke zaterdag en zondag van 15.00 uur tot 19.00 uur maar aarzel niet een afspraak te maken met Cécile (+33 610 82 51 04) voor een privébezoek.

In het warme seizoen kan u op het naast de galerij gelegen La Terrasse (zie Facebook) op zaterdag en zondag home made ijs en taart eten. Dat wordt door mijn vrouw en mij gerund en dus kan u er meestal ook in het Nederlands terecht.