Château La Mégène

Château La Mégène
Ankie en Lex van der Meer
D25, 71130, Gueugnon

B&B in kasteel met authentieke wijnkelder en gîte voor wie houdt van rust en zwemmen. In een heuvelachtig landschap met mooie vergezichten, een uurtje van de wijnstreken.


Na ons werkzame leven hebben wij ons gevestigd in Frankrijk waar we nu sinds 2005, in het zomerseizoen, een B&B runnen.

Wij richten ons vooral op volwassenen en verhuren 2-persoonskamers alsmede een gîte die eveneens geschikt is voor twee personen.

Alle kamers hebben een schitterend uitzicht, zijn ruim en zijn voorzien van eigen sanitair, een Nespresso koffiezetapparaat en een flatscreen TV. Verder is er een minibar aanwezig en beschikken de kamers over relaxfauteuils en/of een relaxbank.

De vrijstaande gîte is het voormalige beheerdershuis van landgoed La Mégène. Deze gîte heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer met eet- en zithoek, en een grote slaapkamer met openslaande deuren. Buiten is een zitje met parasol aanwezig.

Buiten is onder de bomen naast het château een wifiplek ingericht. Bij het zwembad is modern tuinmeubilair aanwezig waaronder een fraaie ruime loungeset. De auto’s staan geparkeerd op het eigen terrein dat ‘s nachts wordt afgesloten.