Chateau de Clinzeau

Chateau de Clinzeau
Brigitte Bekker-Jongens
58120, Saint-Leger-de-Fougeret

Kasteel op een privélandgoed in de Morvan, te huur voor groepen tot 15 personen. Niet alleen voor vakanties, maar ook voor evenementen, bruiloften of andere feesten. 

Bijzonderheden: 

Groepsaccommodatie. Ook voor bruiloften, evenementen en feesten.


Met vijf bevriende stellen hebben we het monumentale 19e-eeuwse Chateau de Clinzeau sinds 2020 in bezit.

Na een eerste bezoek aan dit bijzondere Chateau waren we allemaal zeer onder de indruk van dit prachtige landgoed van 24 hectare. We wilden meer mensen de gelegenheid bieden om ervan te genieten. 

Met veel plezier en liefde hebben wij verbeteringen in het Chateau aangebracht zonder afbreuk te doen aan alle authentieke details. Sinds 2021 jaar verwelkomen we onze gasten en bieden hen een geweldige ervaring op dit landgoed.

Alle eigenaren hebben hun eigen aandeel in dit project. Samen hebben we ervoor gezorgd dat al veel mensen hebben kunnen genieten van ons Chateau. Het landgoed biedt nog veel meer mogelijkheden en hebben dan ook nog voldoende ideeën om verder te ontwikkelen.

Regelmatig verblijven wij zelf op ons mooie landgoed en ervaren het gevoel van ruimte en rust; of we nu met familie of vrienden verblijven, we komen altijd ontspannen terug in Nederland.

Chateau de Clinzeau is een 24 hectaren groot privélandgoed met een monumentaal 19e-eeuws kasteel. Het is prachtig gelegen in de heuvels van Natuurpark de Morvan en wordt omringd door bossen, meren en glooiende landschappen.

Het kasteel is de perfecte locatie voor natuurliefhebbers en wandelaars. Je kunt er urenlang door de bossen dwalen of sportieve mountainbiketochten maken. Hier kom je heerlijk tot rust. 

Het drie verdieping tellende Chateau biedt ruimte aan groepen tot 15 personen. U huurt het gehele kasteel met uw groep.

​Chateau de Clinzeau is een geweldige locatie voor (familie)vakanties, bruiloften of evenementen. Ook is het een unieke plek voor fotoshoots of filmopnamen.  Het ligt centraal in de Bourgogne, op drie uur rijden vanaf Parijs.

Het team van Chateau de Clinzeau denkt graag met u mee over de mogelijkheden.