Camping le Paroy

Camping le Paroy
Didi en Gérard Broekman

Camping le Paroy, 71190, La Tagniere

Op zoek naar rust en natuur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor wandelaars en fietsers hebben wij diverse routes vanaf de camping uitgezet.  

Bijzonderheden: 

Aire Naturelle


Onze gastheer en gast vrouw heten u van harte welkom. Wij zijn ervoor u om uw verblijf optimaal te laten zijn en informeren u graag over de omgeving. Voor wandelaars en fietsers hebben wij routekaarten beschikbaar. Gedurende het seizoen verzorgen wij maaltijden en hebben wij een gezellig terras. Mochten temperaturen hoog oplopen dan kunt u verkoeling zoeken in ons bescheiden zwembad.

Bent u op zoek naar rust en natuur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze kleinschalige camping ligt in een heuvelachtige regio te midden van bossen, weilanden en meren. U komt er helemaal tot rust. De camping is geschikt voor volwassenen zonder kinderen. Honden zijn welkom mits aangelijnd. Er zijn direct naast de camping uitlaatmogelijkheden.

Onze camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen en een sanitairgebouw met een aparte gehandicaptenunit (tevens babywasruimte). Er staat een wasmachine ter beschikking van onze campinggasten.

Vanaf de camping hebben wij voor u wandelingen uitgezet, voor elk wat wils, van 3,5 km tot 30 km. De omgeving is zeer rustig, dus de wandelingen zijn geschikt om met uw hond al dan niet los van de lijn te lopen. Op 7 km van de camping ligt Uchon, de parel van de Morvan, een uniek natuur- en wandelgebied.

Daarnaast is er keus uit vele fietsroutes. Fietsen in dit gebied is geschikt voor de geoefende fietser en de E-bike fietsers.

Op 25 kilometer ligt Autun, een klein historisch stadje met een bezienswaardige kathedraal. Op een uur rijden ligt de stad Beaune die zeker een dagje bezoek waard is.

Vanaf juni tot half September is er dagelijks vers brood te verkrijgen. Heeft u geen zin om zelf te koken? Wij verzorgen in juni, juli en augustus minimaal drie keer per week een maaltijd (Table d’Hotes). Ook zijn er diverse restaurants in de directe omgeving.