Camping étang du Goulot

Camping étang du Goulot
Maurice en Claudine Smolders
2, Rue des Campeurs, 58140, Lormes

Ligt aan een heerlijk zwem- en vismeer met zandstrand en speeltuin. Terrein van ca. 2,5 ha met 70 ruime afgebakende kampeerplaatsen.


Wij zijn Maurice en Claudine. Wij wonen sinds 2006 in Lormes, met nog steeds evenveel plezier. 

Sinds 2020 zijn wij de nieuwe beheerders van de camping in Lormes, wat ons beiden heel goed bevalt. 

Het contact met de mensen, het vele buiten zijn, het onderhoud van al het groen en het verbeteren elke keer weer opnieuw van de accommodaties en sanitair is en blijft altijd weer een uitdaging.

De camping is gelegen aan een heerlijk zwem- en vismeer met zandstrand en speeltuin, op een terrein van ca. 2,5 ha met 70 ruime afgebakende kampeerplaatsen. Dat zijn plaatsen voor tenten, caravans en campers en daaronder ook plaatsen met 7 accommodaties, welke te huur worden aangeboden.

De camping is voorzien van twee toiletgebouwen, een wasmachine, skelters, kanoverhuur, boeken uitleen, toeristische informatie, broodservice (tijdens het hoogseizoen). Een van de toiletgebouwen is geschikt voor rolstoelgebruikers, personen met krukken of rollator.

Op onze camping hebben we naast campingplekken 3 safaritenten, 1 blokhut, 1 pod en 2 stacaravans te huur. alle informatie kunt u vinden op onze website!!!