Au bois du Haut Folin

Au bois du Haut Folin
Liena en Sven Deruyter

Lieu-dit Chanson, 71990, Saint-Prix

Een vakantie op eigen ritme voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Waar ieder seizoen zijn troeven kent en eenvoud luxe wordt.

Bijzonderheden: 

Verhuur per nacht, huisdieren welkom.
Label Valeur Parc du Morvan.


Van het vlakke Vlaanderen naar het glooiende Bourgondië. 

Op de berg Le Haut Folin, aan de rand van het bos vonden we er in 2018 onze plek en bouwen we sindsdien aan het verhaal van Au bois du Haut Folin. 

Dat bestaat vandaag uit drie verblijfsmogelijkheden en een weelderige fruittuin gelegen in Saint-Prix (71990) in het zuiden van het Regionaal natuurprak de Morvan.

We heten er u van harte welkom!

Liena en Sven

Onze drie verblijfsmogelijkheden bevinden zich elk op een verschillende locatie waardoor iedere gast zijn eigen vakantie kan beleven. Wij bieden een contactloos verblijf aan maar staan zeker ook open voor ontmoeting.

Chalet
Ons Chalet, is een ideale verblijfsplek voor 2 personen. De leefruimte met eenvoudig uitgeruste keuken, tweepersoonsbed op de eerste verdieping en badkamer met douche, toilet en lavabo. Het zetelbed in de leefruimte maakt het mogelijk om er maximum met vier te verblijven. Het uitgerust terras met panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving geven je het gevoel van vrijheid en ruimte.

Maison Au bois du Haut Folin
Maison Au bois du Haut Folin is gelegen aan de rand van het gehucht La Grande Chaux. Het huisje is ingericht om er zich even ver weg van alle drukte te nestelen. De woonkamer met keuken en salon geven zicht op de weidse omgeving. Door de grote slaapkamer op de eerste verdieping als deze op de kleine slaapkamer op de gelijkvloerse etage is een verblijf van tot maximum vier personen mogelijk. In en rond het huis zijn verschillende zithoeken gecreëerd om op ieder moment volop te kunnen genieten van uw vakantie.

Cabane
De Cabane is een rustieke verblijfsplek op de flank van de Haut Folin. Het is een ideale uitvalsbasis om het natuurgebied verder te verkennen of de geschikte overnachtingsplek tijdens uw wandel-of fietstocht doorheen de Morvan. Een ingericht tweepersoonsverblijf op een privéterrein zorgt ervoor dat je kan genieten in alle rust. Men kan ervoor kiezen om een eigen tent op het terrein bij te plaatsen zodat een verblijf van max. 5 personen mogelijk is. Het terras, de picknicktafel, vuurschaal en aanwezige bomen zorgen voor een aangename buitenbeleving.

Behalve deze drie verblijfsmogelijkheden is er ook een fruittuin: Jardin Au bois du Haut-Folin waar alle bezoekers welkom zijn.