Chambres d'Hôtes à la Chandelle / Gîte Le Nid d’Écureuil

Chambres d'Hôtes à la Chandelle / Gîte Le Nid d’Écureuil

Mick en Désirée
24 Chandelier (B&B) en 25 Chandelier (gîte), 58800, Epiry
Bekijk in Google Maps

Sfeervolle Châmbres d'hôtes alsmede een gîte, die volledig is aangepast voor mensen in een rolstoel, in een groene en rustige omgeving. 

Bijzonderheden: 

Traditioneel huis van 200 jaar oud en volledig rolstoel-aangepast vakantiehuis.


Wij zijn Mick en Désirée. Mick is Engels, gepensioneerd en heeft een achtergrond in de IT. Désirée is Nederlands, strafrechtjurist en werkte 25 jaar bij het openbaar ministerie. 

In 2018 zijn wij naar Frankrijk verhuisd om onze droom van een simpeler leven dichter bij de natuur waar te maken, samen met onze hond en twee katten, die inmiddels gezelschap hebben gekregen van een tweede hond. 

Inmiddels runnen we al een aantal jaren een heel succesvolle Chambres d’hôtes en hebben we al veel tevreden gasten gehad. Voor ons is het heel belangrijk dat mensen zich thuis voelen en heerlijk kunnen genieten en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Daar genieten wij zelf dan ook weer van. 

In de tijd dat we hier wonen hebben we onze aangepaste gîte laten bouwen aan de overkant van de straat. Dit was echt een ‘project van het hart’, omdat we graag wilden dat iedereen, ook mensen met een (forse) fysieke beperking, de mogelijkheid zou moet hebben om in deze prachtige streek te kunnen verblijven waar wij zo gelukkig zijn.

De Morvan is een prachtige streek die bijzonder geschikt is voor mensen die houden van het buitenleven op zoek zijn naar rust, stilte en wijdse natuur om te wandelen, fietsen, buitensporten te doen maar ook om te ontspannen en onthaasten. De Morvan biedt kleine dorpjes, historische steden en een prachtige landschap. Natuurlijk kun je hier ook lekker eten en drinken.

Onze Chambres d'Hôtes

De kamers in onze Chambres d’hôtes zijn traditioneel en sfeervol in een prachtig oud huis met veel originele details en er is een schitterende tuin tot beschikking van onze gasten. Een uitgebreid continentaal ontbijt met zelfgemaakte producten is inbegrepen bij de prijs van de kamers.

Onze gîte
De luxe gîte is volledig aangepast voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn en heeft een groot terras met veel privacy dat uitzicht op de natuur en de rivier de Yonne.