Domaine de Beauvoir Chambres d’Hotes

Domaine de Beauvoir Chambres d’Hotes

Ria en Stan Vaal
1 Route des Hurlots, 89240, Beauvoir
Bekijk in Google Maps

Chambre d'Hôtes en mini-camping Domaine de Beauvoir ligt 150 km ten zuiden van Parijs (A6). Ideaal voor meerdere dagen genieten of als tussenstop naar het zuiden.


Wij zijn Ria en Stan Vaal en sinds 2005 wonen wij met veel plezier hier in Beauvoir, in de Yonne, op 20 km afstand van Auxerre. 

Sinds die tijd ontvangen wij met veel plezier onze gasten in onze Chambres d’Hotes en minicamping.

Domaine de Beauvoir heeft 3 tweepersoons gastenkamers met privé badkamer op de eerste verdieping en een familiekamer voor 4-6 gasten met privé badkamer op de tweede verdieping van ons huis. 

's Morgens staat het uitgebreide ontbijt klaar in de salle à manger en natuurlijk bij mooi weer op het terras. U kunt gebruik maken van onze mooie siertuin met diverse zitjes en afkoelen in ons zwembad. 

Direct vanaf ons terrein kunt u wandelen in de heuvels en bossen. Het is ook een ideaal gebied voor fietsen en motorrijden. Voor de golfers is er op 15 km afstand een prachtige 18 holegolfbaan. 

Op 20 km afstand valt de middeleeuwse stad Auxerre met zijn vele kathedralen en historie te ontdekken. Met de auto is het 30 minuten rijden naar Chateau Guédelon, waar op middeleeuwse wijze een kasteel wordt gebouwd. De werkzaamheden zijn gestart in 1997 en naar verluidt, is er nog een aantal jaren te gaan voordat het gereed is. Echt de moeite waard. Dat geldt ook voor de wijngebieden Auxerrois, Chablis en Sancerre. 

Bij ons is het natuurlijk genieten van de rust en ruimte van Domaine de Beauvoir. Wees welkom!